Temse stelde zijn spelersgroep voor

Steven Bologne
| 0 reacties
Temse stelde zijn spelersgroep voor
Foto: © SC

Afgelopen zondag hield vierdeklasser KSV Temse reeds een eerste troepenschouw. In het bijzijn van de verzamelde sportpers en de opgekomen supporters stelde de Wase vierdeklasser zijn vernieuwde kern voor. Het pronkstuk is de 26-jarige spits Jean-Jaques Batoum.
 
Naast de spits met naam trok de club ook verscheidene andere spelers aan. Andy Vandenabeele (Eendr. Aalst), Yannick De Laet (FCN Sint-Niklaas) en Bart De Brouwer (Lokeren) werden aangetrokken om het doelvlak te verdedigen. Voor de verdedigende zone komen Gregory Van Den Bulcke (Eendr. Aalst) en Kjell Tollenaars (G. Beerschot) de rangen versterken.
 
Voor het middenveld werden Tom Suy (FCN Sint-Niklaas), Jan Heye (VW Hamme), Michael Michels (Opstal) en Sammy Van Den Bossche (Verbr. Meldert) aangetrokken. De spelers die ingehaald werden om voor de nodige doelpunten te zorgen zijn Kristof Van Den Abbeele (SK Lebbeke), Jonathan Tardioli (Dilbeek) en Batoum (Ingelmunster).
 
“Voeg daarbij het gegeven dat met Geert De Wilde, David Damman, Tommy Rottiers, Dimi De Maeyer, Christof Maes, Bruno Maes, Thomas De Clercq en Tim De Bondt liefst acht basisspelers hun overeenkomst verlengden en U begrijpt dat ik tevreden een punt plaats achter het transfergebeuren”, aldus manager Chris Verbeeck

De nieuwelingen in beeld, op uitzondering van Tardioli (vakantie).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties