Zico: 'Wij geloven in onszelf'

K M
| 0 reacties
Zico: 'Wij geloven in onszelf'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen week startte Fenerbahçe zijn voorbereiding op het nieuwe seizoen met een jacht op een vierde titel in vijf jaren tijd. Coach Zico zag zijn Braziliaans bastion uitgebreid worden met onder andere topaankoop Roberto Carlos (foto), maar gelooft er in dat alle nieuwelingen hun duit in het zakje zullen doen.
 
“Ik ben er zeker van dat de nieuwe spelers hun best zullen doen voor ons,” stak de Braziliaanse coach van wal. “Sommigen zeggen dat Roberto Carlos een beetje te oud is, maar ik denk dat professionalisme belangrijker is dan ouderdom. AC Milan is het beste voorbeeld voor ons, zij wonnen de Champions League met een ervaren team. Onze rivalen hebben ook goede aanwinsten gedaan dus dit seizoen zal zwaar worden maar we geloven in onszelf.”
 
Zico bracht een deel van zijn vakantie door in Brazilië en was aangenaam verrast door de interesse in Fenerbahçe. “Er zijn veel supporters voor Fenerbahçe in Brazilië. Dat is zo’n goed compliment voor ons. Ik hoop dat we dezelfde gelukzaligheid als vorig seizoen gaan voelen. Het was een prachtige gelegenheid om in het jaar van ons honderd-jarig bestaan de titel te winnen." 

Ten slotte had Zico nog een woordje over voor diegenen die de ploeg verlieten, waaronder Tuncay Sanli en Rüstü Reçber. “We moeten hen danken voor hun inspanningen. Ik hoop dat ze zich gelukkig gaan voelen bij hun nieuwe club.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties