Benitez woedend op scheidsrechter

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez woedend op scheidsrechter
Foto: © SC

Liverpool speelde 1-1 gelijk tegen Chelsea nadat de Blues vanop de stip mochten scoren van scheidsrechter Rob Styles. Volgens de ref had Steve Finnan een fout begaan op Florent Malouda, maar tv-beelden toonden aan dat er geen enkel contact was tussen beiden. Manager Rafael Benitez was dan ook woedend en hoopt dat Styles zijn fout zal toegeven na het bekijken van het videomateriaal.   

Voor de rest was Benitez tevreden over de prestatie van zijn ploeg. Volgens hem verdiende Liverpool de overwinning. Ook was hij blij dat Fernando Torres op Anfield heeft gescoord. Hij gelooft dat dit zijn Spaanse goudhaantje tot betere prestaties zal leiden. 

Jose Mourinho ontweek handig de strafschopfase door aan te geven dat hij de beelden nog niet had gezien en de fase onduidelijk was. Volgens hem was een gelijkspel een eerlijk resultaat. Hij zag een sterk Liverpool voor rust, maar vond zijn Blues na de pauze beter spelen. De Portugees is tevreden over zijn aanvallend ingestelde ploeg, maar maakt zich wel zorgen over het grote aantal tegengoals dat ze moeten slikken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties