Spelers La Louvière vrijuit in Zaak Ye

Thomas Dubois
| 0 reacties
Spelers La Louvière vrijuit in Zaak Ye
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De spelers van La Louvière gaan vrijuit in de Zaak Ye. Dat staat te lezen in Het Laatste Nieuws. “Het onderzoek naar La Louvière is afgerond zonder bijkomende in verdenkingstellingen”, vertelt federaal procureur Ann Fransen van het federaal parket. De spelers blijven dus gespaard in de omkoopaffaire, het bestuur niet.
 
De eerdere beschuldigingen blijven gelden. Dat wil zeggen dat enkele ex-bestuurslui van de Waalse club nog altijd vervolgd worden voor schriftvervalsing en verduistering, het gaat om Filippo Gaone en advocaat Laurent Denis. Wat de spelers betreft ging het vooral om namen zoals Eloi, Brahami, Toyes, Espartero en Van Handenhoven. Wanneer het dossier van La Louvière en dat van Lierse voor de rechter komt is niet bekend. Er moet nog verder onderzoek uitgevoerd worden. Het gaat dan vooral om onderzoek rond Surray, Allatta en Ye zelf.
 
“De verdachten hadden bijkomende onderzoeken gevraagd en dat leverde nieuwe financiële gegevens op. Daarom heeft het parket het dossier terug in handen van de onderzoeksrechter gegeven.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties