Crouch en Pennant willen vechten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Crouch en Pennant willen vechten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De plaatsjes bij Liverpool FC worden duur nu de nieuwe Amerikaanse eigenaars miljoenen pompen in de club. Deze zomer kwamen Fernando Torres, Ryan Babel, Andrei Voronin en andere toppers de Reds versterken. Voor een aantal spelers resulteert dit in minder speelgelegenheid.

Vooral Peter Crouch komt nauwelijks aan spelen toe. Vorig seizoen scoorde de boomlange Engelsman vaak beslissende doelpunten, maar hij moet wijken voor Torres en Voronin. Tegen Toulouse mocht Crouchie wel aantreden en hij scoorde meteen. Rafael Benitez heeft hem gezegd dat iedere kernspeler minstens 35 matchen zal spelen dit seizoen, maar toch maakt Crouch zich zorgen. Hij beseft dat het zware maanden zullen worden.

Ook Jermaine Pennant weet dat hij moet blijven vechten voor zijn plaats. De winger behoorde de afgelopen weken wel vaak tot de basiself van Benitez, maar beseft dat hij niet op zijn lauweren mag rusten. Hij voelt de druk van iemand als Yossi Benayoun, die graag mee zou spelen. Pennant weet dat Benitez snel voor iemand anders zal kiezen als zijn niveau daalt en blijft dus voluit vechten.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties