Alves neemt gouden schoen niet in ontvangst

Jimmy Wouters
| 0 reacties
Alves neemt gouden schoen niet in ontvangst
Foto: © SC

Net als bij SC Heerenveen stuurde Afonso Alves ook zijn kat naar het gala van de Voetballer van het Jaar. De Braziliaanse spits werd uitgeroepen tot beste speler van de eredivisie, maar kwam de Gouden Schoen niet ophalen.

Alves gaf de organisatie te kennen dat hij niet aanwezig kon zijn omdat hij geestelijk in de war is. Trainer Gert-Jan Verbeek nam de trofee dan maar in ontvangst. 

"Het gedrag van Alves keur ik niet goed”, zei Verbeek. " Maar als mens heeft hij het nu heel moeilijk. Daar heb ik wel begrip voor.”

Alves ging in het referendum PSV-spelers Phililip Cocu en Alex vooraf. Een andere PSV'er, Ibrahim Afellay, kreeg de trofee van Talent van het Jaar.

Het Nederlanse beloftenefltal dat zich dit jaar tot Europees Kampioen kroonde, was dan weer de ploeg van het jaar. Tenslotte werd Kevin Blom uitgeroepen tot beste scheidsrechter van de eredivisie.


Wil jij als eerste op de hoogte blijven van het laatste voetbalnieuws. Download dan nu onze Voetbalkrant NewsReader. Voor meer informatie [klik hier]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties