PSV wil geen operatie voor Aissati

Kristof Blomme
| 0 reacties
PSV wil geen operatie voor Aissati
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens Foppe de Haan, trainer van Jong Oranje, moet Ismael Aissati een knieoperatie ondergaan. Diens club PSV is het daar echter niet mee eens. 

Vrijdag moest Ismael Aissati afhaken voor de wedstrijd van Jong Oranje tegen de leeftijdsgenoten uit Macedonië. Volgens trainer Foppe de Haan dringt een knieoperatie zich op. "Als hij zo snel mogelijk onder het mes gaat is hij in februari weer klaar. Het is niet zo ingrijpend", aldus de Haan. "Op het EK afgelopen zomer had hij last van dezelfde knie. Wij vonden toen al dat hij geopereerd moest worden. PSV dacht dat de knie met rust en optrainen zou herstellen. Toen hij deze week volle bak zou trainen waren we al bang dat het zou misgaan."

Bij PSV is men niet te spreken over de uitspraken van de Haan. "Foppe is veel te voorbarig", zegt woordvoerder Salazar. "Hij heeft een klein beetje irritatie in de knie. Door de afwezigheid van dokter Van den Hoogenband is hij nog niet eens onderzocht en voor zover wij weten staat hij maandag gewoon op het trainingsveld. Hij heeft dit seizoen bijna nog geen enkele training gemist. Hij heeft enkel afgezegd voor deze wedstrijd uit voorzorg. Hij wil de knie nog niet forceren. Kennelijk is een telefonische afzegging genoeg voor Foppe om zo'n conclusies te nemen. Hij bepaalt echter niet of een speler van PSV geopereerd wordt", aldus nog Salazar.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties