Afgelastingen *UPDATE*

Philippe Crols
| 0 reacties
Afgelastingen *UPDATE*
Foto: © SC

Wat er een beetje zat aan te komen is in de loop van donderdagnamiddag werkelijkheid geworden. De KBVB heeft al heel wat wedstrijden afgelast.

Zo zullen de nationale jeugdploegen alsook de nationale reserven dit weekend niet moeten spelen door het slechte weer. De KBVB laat via zijn website het volgende weten:

Voor het weekend van vrijdag 7 december tot en met zondag 9 december 2007 : algemene afgelasting van alle officiële en vriendschappelijke wedstrijden van de Nationale Reserven Afdelingen 1, 2, 3 en Bevorderingen, evenals van alle nationale jeugdploegen.

*UPDATE*

Provincie Antwerpen:


Voor vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven en jeugd alsook deze van de scheidsrechtersverenigingen. De wedstrijden van eerste elftallen heren en dames worden wel gespeeld.

Provincie West-Vlaanderen:


Voor het weekend van 7,8 en 9 december 2007, heeft het Provinciaal Comité van West-Vlaanderen
beslist over te gaan tot een algemene afgelasting van :
- alle kampioenschapswedstrijden van reserven en jeugd.
- de wedstrijden van het bedrijfsvoetbal, uitgezonderd gewest Brugge.
- alle vriendschappelijke wedstrijden van reserven en jeugd.

Provincie Limburg:


Voor vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 december 2007 is er een algemene afgelasting van alle kampioenschapswedstrijden en alle vriendschappelijke wedstrijden voor reserven, jeugd en het G-voetbal. De wedstrijden van eerste elftallen heren en dames alsook de wedstrijden van de bedrijfssportbond worden wel gespeeld.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties