Muharemovic is in Lokeren

Jelle Vereecke
| 0 reacties
Muharemovic is in Lokeren
Foto: © SC

Lokeren heeft bijna zijn twee versterkingen beet.

Veldin Muharemovic kwam donderdag aan op Daknam. Als de Bosniër vrijdag zijn medische testen goed doorstaat, zal hij waarschijnlijk een contract ondertekenen bij de Waaslanders. Muharemovic is een verdedigende middenvelder, maar kan ook uitgespeeld worden op de rechtsback, waar Sporting Lokeren dringend versterking nodig heeft.

Voor die andere flank had Roger Lambrecht Frederic Dupré voorzien, maar de Gentenaar zal waarschijnlijk kiezen voor de ploeg van zijn stad. Dupré was bijna van Lokeren, maar toen moeide AA Gent zich met de gesprekken en het is geen geheim dat het hart van de verdediger in Gent ligt.

Voor Lokeren is er wel nog bijna een tweede aanwinst. Er werd eerder al een overeenkomst bereikt met Omer Golan, maar het is geweten dat de Israëliër nog veel interesse opwekt in Engeland. Als er van daar nog een beter aanbod komt, zou de spits nog wel eens door de vingers van Willy Verhoost kunnen glippen. Golan zou volgende week wel zijn medische tests komen afleggen en dan kan het contract definitief getekend worden.

Voor verdere versterkingen wordt het nog even afwachten in Lokeren. Een creatieve middenvelder moet er zeker nog komen, maar de club heeft iemand in het vizier die pas volgende zomer vrijkomt. De interesse in Alin Stoica lijkt wel afgenomen, ook Dominic Foley, waarschijnlijk naar STVV, is niet meer nodig als Omer Golan in het Waasland tekent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties