Sparta ziet brood in Broerse en Drost

Sparta ziet brood in Broerse en Drost
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sparta Rotterdam wil zich dit seizoen redden in de Eredivisie en dus is het op zoek naar versterking. Het kijkt daarbij naar een speler van Utrecht een een speler van Heerenveen.

Sparta Rotterdam heeft volgens de Nederlandse krant Algemeen Dagblad verregaande interesse in Joost Broerse (FC Utrecht) en Henrico Drost (SC Heerenveen). De prioriteit van Sparta ligt dezer dagen bij het halen van een centrumverdediger.

De 28-jarige Broerse past bij Utrecht niet in de plannen van trainer Willem Van Hanegem. De van origine middenvelder speelde maar negen duels mee. Broerse kan ook in de verdediging spelen en is een oude bekende van Foeke Booy, de nieuwe Sparta-trainer, die tot voor kort nog aan de slag was bij Utrecht voor zijn avontuur in het Midden-Oosten.

Henrico Drost op zijn beurt wil weg bij Heerenveen. Vorig seizoen werd de 20-jarige speler al verhuurd aan Excelsior Rotterdam. Dit seizoen speelde Drost zes competitiewedstrijden waarbij hij drie keer als invaller actief was. De verdediger speelde al die wedstrijden wel tijdens de maand december.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties