Noord-Ierse belofte naar Blackburn

Luc Goderis
| 0 reacties
Noord-Ierse belofte naar Blackburn
Foto: © SC

Naar aloude gewoonte kijkt Blackburn tijdens de januari-transfers lang de kat uit de boom om dan pas op het einde toe te slaan. Vandaag haalden ze Flynn binnen en eerstdaags zouden ook nog een Noorse middenvelder en Bulgaarse verdediger volgen.

Ballymena United-verdediger Johnny Flynn heeft een contract voor 3,5 jaar onderschreven bij Blackburn Rovers.  De 18-jarige Noord-Ierse jeugdinternational trainde eerder dit seizoen twee weken mee op Brockhall en slaagde onlangs in de medische testen.

Voorzitter John Williams was tevreden met de nieuwe aanwinst : "Hij is een talentvolle jongere en deed het uitstekend tijdens zijn tests op Brockhall.  We denken dat hij een uitstekende aanwinst is met het oog op de toekomst".

Tommy Wright, de voormalige Noordierse doelman en momenteel trainer bij Ballymena Utd, zei dat Flynn het allergrootste talent is dat hij zag in de Noordierse competitie.  "Voor zijn leeftijd is hij al volwassen en straalt kalmte uit aan de bal.  Flynn heeft een goede pass in de voeten en is zeer sterk in de lucht.  Ik denk dan ook dat Blackburn een prima verdediger heeft gekocht met het oog op de toekomst", besloot Wright.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties