Carrière Voronin voorbij ?

Luc Goderis
| 0 reacties
Carrière Voronin voorbij ?
Foto: © SC

Andrei Voronin heeft op training een ernstige enkelblessure opgelopen. Officieel werd er amper over gecommuniceerd, maar volgens Red and White Kop zou de blessure misschien wel eens het einde van Voronin's carrière kunnen betekenen.

Andrei Voronin heeft zich woensdag op training zwaar geblesseerd aan de enkel.  De Oekraïense aanvaller van Liverpool werd onmiddellijk naar het plaatselijke ziekenhuis afgevoerd, maar vooralsnog volgde er geen officiele mededeling uit de Liverpool-hoek.

Op de officiele website staat enkel te lezen dat Voronin dit weekend wegens een enkelblessure onbeschikbaar is voor de partij tegen Havant & Waterlooville, een wedstrijd uit de FA Cup.  

De website Red and White Kop, het onafhankelijke fans forum, meldt echter dat de Oekraïener zijn enkel brak.  Enkele leden beweren de aanvaller in het ziekenhuis te hebben gezien en dat röntgenfoto's uitwezen dat zijn enkel is gebroken.  Indien zulks bewaarheid wordt zou de blessure misschien wel het einde van Voronins carrière kunnen betekenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties