'Transfersysteem is waardeloos'

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
'Transfersysteem is waardeloos'
Foto: © SC

De Graafschap kan in de tweede seizoenshelft niet meer beschikken over Berry Powel. Zij zien vlak voor het sluiten van de transfermarkt hun spits naar FC Groningen zien vertrekken.

Directeur voetbalzaken Han Berger baalt van de situatie. "Wij hebben niets te vertellen. Toen we Berry in 2006 aantrokken hadden we geen cent en hij is destijds extern gefinancierd", zo legt de directeur uit in De Gelderlander.
Vanavond om 00.00 sluit de transfermarkt. Een vervanger voor Powel lijkt voor De Graafschap niet meer haalbaar. "Ik heb het al eerder gezegd, maar dit systeem is waardeloos. Wij staan nu voor het blok. De competitie is op deze manier een heel andere dan voor de winterstop. De kans is heel klein dat wij voor donderdagavond nog een vervanger kunnen aantrekken. Ik doe nog wel een poging met een speler die we voor volgend seizoen wilden halen, maar de kans is klein dat het lukt."
FC Groningen aan de andere kant, heeft zijn vurig gewenste versterking binnen. Eerder werd al bekend dat trainer Ron Jans graag nog een aanvaller aan zijn selectie wil toevoegen. De oefenmeester zag Erik Nevland naar Fulham vertrekken. Om die leegte in te vullen wilde Groningen deze maand nog een nieuwe speler presenteren. Dat is dus ten koste van De Graafschap nu gebeurd

Auteur: Danni Cassauwers
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties