Feyenoord nog niet op zoek naar nieuwe coach

Feyenoord nog niet op zoek naar nieuwe coach
Foto: © SC

Het vertrek van Bert van Marwijk bij Feyenoord lijkt een uitgemaakte zaak. De Rotterdamse coach ligt in pole position om Marco van Basten na het EK 2008 op te volgen als bondscoach van Oranje. Toch zoekt Feyenoord nog geen opvolger.

Peter Bosz is niet gehaast om op zoek te gaan naar een nieuwe trainer voor volgend seizoen. De technisch directeur van Feyenoord wacht rustig af tot alles tussen Bert van Marwijk en de Nederlandse voetbalbond definitief is. Een nieuwe trainer is nu nog niet aan de orde.
 
“Laten we eerst maar rustig afwachten of Bert er uitkomt met de KNVB. Dan hebben we nog alle tijd om een opvolger te vinden en zullen we er voor zorgen dat er op 5 juli een nieuwe trainer voor de groep staat”, liet Bosz aan Sportweek weten. De technisch directeur benadrukte dat er nog geen gesprekken zijn geweest met mogelijke opvolgers van Van Marwijk.
 
Linksback Tim de Cler twijfelt er niet aan dat zijn huidige trainer de club zal verlaten. In het weekblad gaat hij in op het aanstaande vertrek. “Als spelersgroep hebben we vanaf het begin heel prettig met deze trainer gewerkt. Dan is het jammer als hij vertrekt. Maar we gunnen hem het bondscoachschap. Ik denk dat de club nu naar eenzelfde type trainer moet zoeken, zodat we kunnen doorgaan op de weg die we zijn ingeslagen.”
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties