Steele ziet Wembley-droom opgaan in rook

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Steele ziet Wembley-droom opgaan in rook
Foto: © SC

Luke Steele, doelman van West Bromwich Albion maar uitgeleend aan FC Barnsley, lijkt het slachtoffer te worden van een twist tussen de twee ploegen. Daardoor lijkt hij een optreden in het Wembley Stadium te mogen vergeten.

Luke Steele werd afgelopen maand uitgeleend aan FC Barnsley door West Bromwich Albion. De verhuurperiode lijkt niet te worden verlengd. Barnsley zou graag het huurcontract van Steele laten doorlopen tot het einde van dit seizoen, maar WBA ziet dat niet zitten en liet weten dat de doelman alleen definitief kan worden overgenomen.

Jeremy Peace, de voorzitter van WBA, liet aan de BBC weten dat ze enkel bereid zijn Steele definitief naar Barnsley te laten gaan. Barnsley echter wil de doelman enkel huren tot het einde van dit seizoen. 

Steele is alvast het kind van de rekening. De oud-doelman van Manchester United had een belangrijk aandeel in de FA Cup-overwinningen van Barnsley tegen Liverpool en Chelsea. Op 6 april speelt Barnsley de halve finale tegen een andere tweedeklasser, Cardiff City. Ook WBA zit nog altijd in het bekertoernooi. Het is ook de club van onze landgenoot Carl Hoefkens.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

The Championship

Nieuwste reacties