Londerzeel - Aalst enkel in voorverkoop

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Londerzeel - Aalst enkel in voorverkoop
Foto: © SC

SK Londerzeel is voor de thuispartij tegen Eendracht Aalst reeds gestart met de voorverkoop van de kaarten, op de wedstrijddag zelf zullen geen tickets meer te verkrijgen zijn.

Onlangs werd al beslist door de beide clubs, het Londerzeelse gemeentebestuur en de lokale politiezone dat de wedstrijd tussen SK Londerzeel en Eendracht Aalst verplaatst werd van zondagnamiddag 20 april naar zaterdagavond 19 april om 18.00 uur. Aan alle supporters wordt intussen aangeraden om tijdig zijn tickets aan te schaffen voor deze partij.

De supporters van Londerzeel konden afgelopen weekend al kaarten verkrijgen tijdens zijn wedstrijd tegen RC Waregem, maar ook voor degenen die nog geen kaart aankochten zijn er nog mogelijkheden om eentje aan te schaffen. Zo kan men nog steeds in café De Palm, het Gildenhuis te Londerzeel en Het Krantje (bij Pele) terecht voor een ticket. Ook tijdens de week van de voetbalstage, die nog loopt tot vrijdag 4 april, kan men kaarten bekomen, de abonnees kunnen op de club zelf terecht voor hun ticket.

Voor de supporters van Aalst zal er komende zondag een eerste voorverkoop georganiseerd worden, dit ter gelegenheid van de wedstrijd tegen RC Mechelen. Ook tijdens de beloftenwedstrijd Aalst-Londerzeel van vrijdagavond 18 april krijgen de Aalst supporters de mogelijkheid hun ticket aan te schaffen.

De club wijst er nog eens extra op dat men op de dag zelf enkel wanneer men in het bezit is van een op voorhand aangeschaft toegangsticket toegang krijgt tot de wedstrijd. Dit is een maatregel die voor iedereen geldt, zowel voor de jeugd,genodigden, scheidsrechters en bondsafgevaardigden. Ook zij moeten op voorhand tegen vertoon van hun toegangsbewijs hun ticket gaan afhalen.

Op de wedstrijddag zelf kunnen de SK supporters enkel langs Hoogveld het stadion betreden. De ingang van het A.Lambertstadion voor de Aalst supporters zal langs de hoofdingang aan de Brusselstraat zijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties