Coupet denkt toch aan vertrekken bij Lyon

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Coupet denkt toch aan vertrekken bij Lyon
Foto: © SC

Twaalf jaar al speelt Grégory Coupet voor Olympique Lyon. Het leek er op dat de doelman vorig jaar al zou vertrekken bij de club, maar hij tekende toch bij in het Stade Gerland. Maar Coupet zou nu toch weer op een vertrek aansturen.

Een mogelijk vertrek van Grégory Coupet bij Olympique Lyon komt voor uit wat zijn zaakwaarnemer Frédéric Dobraje gisteren vertelde in de toonaangevende Franse sportkrant L'Equipe. Volgens Dobraje zou de 35-jarige sluitpost toe zijn aan iets nieuws. Vorig jaar meldde hij al dat een uitdaging de Verenigde Staten hem wel iets zou zeggen, maar nu geniet Engeland de voorkeur.

Coupet heeft nog een contract bij de Franse landskampioen tot 2010. Hij heeft er wel een clausule in laten opnemen dat hij tussentijds kan vertrekken als er een club komt met een bod van drie miljoen euro. Volgens Dobraje geniet de Premier League de voorkeur van Coupet die dit seizoen zijn zevende opeenvolgende Franse landstitel met Lyon kan vieren. Zijn carrière begon de doelman overigens bij aartsrivaal AS Saint-Etienne.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties