Frankrijk ziet de ontbolstering van Mirallas (VIDEO)

Mathias Dumarey
| 4 reacties
Frankrijk ziet de ontbolstering van Mirallas (VIDEO)
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin Mirallas is momenteel de man in vorm bij Lille OSC. Voor de tweede week op rij is hij auteur van twee doelpunten één wedstrijd. Eén van zijn doelpunten tegen Toulouse afgelopen week was trouwens een pareltje.

Kevin Mirallas leeft op een wolk in Rijsel. Nochtans twijfelde hij enkele weken terug nog aan zijn toekomst bij de Noord-Franse club. Coach Claude Puel vond dat het tijd was voor een babbel met de Rode Duivel en sindsdien ging het gestaag beter met de Luikenaar.

"De coach heeft me weer vertrouwen gegeven door mij een basisplaats te geven. Ik krijg nu ook het vertrouwen van mijn ploegmaats. Ze geven me de bal in de hoop dat ik er iets goeds mee zal doen. Dat geeft me vleugels", zegt de jonge spits in de Waalse krant La Dernière Heure

Mirallas kreeg in de Franse sportkrant L'Equipe een acht op tien voor zijn prestatie tegen FC Toulouse. Hij was uiteraard de 'Man van de Match'. L'Equipe schreef dat Mirallas aan het ontploffen is en dat hij zich bovendien intelligent verplaatst en heel erg wendbaar is. Ook zijn prachtdoelpunt oogstte lof. "In volle beweging trapt hij met links de bal in de kruising." 

Voor beelden van het doelpunt van Kevin Mirallas tegen Toulouse klikt u hier.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties