Anelka is boos op Chelsea

Philippe Crols
| 2 reacties
Anelka is boos op Chelsea
Foto: © SC

Heel wat aandacht ging woensdag na de Champions League-finale naar John Terry. De verdediger van Chelsea miste een van de twee strafschoppen langs Londense zijde. De andere elfmeter werd gemist door Nicolas Anelka en die is niet echt mals voor zijn club.

De Fransman is onder andere niet tevreden over wat er zich woensdag afspeelde in Moskou. "Na 110 minuten mocht ik invallen, op de rechtsmidden. Daar komt nog eens bij dat ik helemaal niet opgewarmd was", aldus een misnoegde Anelka.

In de verlengingen werd niet gescoord en dus draaide de Engelse finale uit op strafschoppen. "Eerst hadden ze me nog gevraagd of ik niet een van de vijf eerste strafschoppen wilde trappen. Daar heb ik vriendelijk voor bedankt." De Fransman stapte bij de zevende elfmeter toch naar de stip en miste waardoor Manchester de beker met de grote oren won.

Tijdens de winterstop kwam Anelka over van Bolton, maar echt naar zijn zin heeft de speler het niet gehad. "Ik zou er naast Drogba in een 4-4-2 worden uitgespeeld, maar ik heb veel op de rechtsmidden gespeeld. Eigenlijk werd ik nooit op mijn beste plaats uitgespeeld. Volgend jaar zal ik sneller mijn mond opendoen", besloot de spits.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties