Gomes: 'Spijt van de manier waarop ik vertrek'

Nico Wieme
| 0 reacties
Gomes: 'Spijt van de manier waarop ik vertrek'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Heurelho Gomes verlaat PSV voor Tottenham Hotspur. In een open brief aan de PSV-fans kondigt de Braziliaanse doelman zijn transfer aan en spreekt hij de wens uit ooit terug voor de gloeilampenclub te mogen spelen.

De transfer van Heurelho Gomes van PSV naar Tottenham Hotspur had nogal wat voeten in de aarde. Het Braziliaanse sluitstuk richt zich in een open brief rechtstreeks tot de PSV-fans. Hij begint met zich te verontschuldigen voor de manier waarop de transfer gerealiseerd werd. “Wanneer ik aan PSV denk, word ik meteen emotioneel. Ik heb veel verdriet over de manier waarop ik bij PSV ben weggegaan, maar ik ben blij en opgelucht dat ik met de directie van de club alles heb kunnen uitpraten.”

Voor eeuwig in het hart
Gomes bedankt de club voor de geboden kansen. “Deze club heeft mij de mogelijkheid geboden om mij te ontwikkelen tot een volwassen speler, om in toernooien zoals de Champions League uit te komen en vier geweldige kampioenschappen te vieren. Zowel ikzelf als mijn familie hebben Eindhoven, PSV en haar supporters voor altijd in ons hart gesloten en we zullen met veel plezier terug blijven komen en de club volgen.”

Dank
Een oprechte dank richt Gomes aan iedereen die hem in de vier jaar PSV gesteund en gerespecteerd heeft. “Ik wil langs deze weg namens mijzelf en mijn familie de mensen van de club, de spelersgroep en haar fantastische supporters oprecht bedanken. Ik ben de hele Nederlandse bevolking dankbaar voor de manier waarop ik overal ben ontvangen. Ook buiten Eindhoven ben ik altijd met vriendschap en respect behandeld, al waren supporters van andere clubs niet altijd blij wanneer ik veel ballen uit ons doel wist te houden.”

Ooit terug in PSV-doel
Ten slotte heeft Gomes nog een uitvoerige wens: “Ik heb een diepe wens om ooit weer voor PSV te mogen keepen. Niemand weet wanneer dat zal zijn, maar ik hoop dat wanneer de tijd daar is, ik net zo fantastisch ontvangen word als de afgelopen jaren altijd het geval was.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties