Boussoufa test bij Bornem

K M
| 7 reacties
Boussoufa test bij Bornem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdagavond speelde KSV Bornem zijn eerste oefenwedstrijd met het oog op het volgend seizoen. Het verloor met 1-4 van Sporting Lokeren, maar maakte van de gelegenheid gebruik om enkele spelers te testen.

Eén van die testers droeg wel een bekende naam in het Belgische voetbal: Mustapha Boussoufa. Mustapha is de broer van de bij Anderlecht spelende Mbark Boussoufa en de neef van de vorig seizoen bij Bornem spelende Nourdine Boussoufa. Deze Boussoufa is een 21-jarige spits die twee seizoenen geleden nog een week bij Anderlecht testte om uiteindelijk bij White Star Woluwe te tekenen. Hij kwam er echter slechts vier maal in actie.

Een andere tester was Cédric De Troetsel. De verdediger, die dinsdag overigens zijn 20ste verjaardag vierde, zit momenteel zonder club. Hij begon afgelopen seizoen nog bij FC Brussels, maar verkaste in januari op huurbasis naar Verbroedering Meldert. Daar speelde hij nog mee in dertien competitiewedstrijden. Eerder was hij ook al te zien in de kleuren van RWDM, RSC Anderlecht en Lierse SK.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties