Blazevic kan Salihamidzic niet verleiden terug te keren

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Blazevic kan Salihamidzic niet verleiden terug te keren
Foto: © SC

Hasan Salihamidzic, de sterspeler van Bosnië-Herzegovina, is niet onder de indruk van de aanstelling van de Kroaat Miroslav Blazevic als bondscoach van zijn land. Salihamidzic wil dan ook niet terugkeren als international.

Bosnië-Herzegovina is één van de tegenstanders van de Rode Duivels op weg naar het WK voetbal in Zuid-Afrika. Hasan Salihamidzic zullen onze landgenoten alleszins niet moeten vrezen. De speler van Juventus Turijn zette twee jaar geleden een punt achter zijn interlandcarrière maar Miroslav Blazevic hoopte op een terugkeer van de middenvelder omdat hij hem ziet als een sleutelspeler.
 
"Blazevic heeft een goede naam en de kans bestaat dat hij terug orde op zaken kan zetten. Ik wens hem veel geluk, maar het zal dan toch zonder mij gebeuren. Het gaat niet om iets persoonlijks. Ik heb tien jaar voor mijn land gespeeld, maar het is genoeg geweest. Mijn lichaam kan dat niet meer aan", aldus Salihamidzic in de Bosnische krant San.
 
Blazevic werd vorige maand aangesteld als de vervanger van Meho Kodro. Die had geweigerd het land te coachen tijdens een vriendschappelijke interland tegen Iran. Kodro vond dat hij te laat op de hoogte werd gesteld van de interland. De Bosnische voetbalbond gooide de ex-ster van het Bosnische elftal dan maar meteen op straat.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties