Malaria verpest stage Babayaro bij Portsmouth

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Malaria verpest stage Babayaro bij Portsmouth
Foto: © SC

Célestine Babayaro, op een blauwe maandag nog bij RSC Anderlecht aan de slag, was de afgelopen week op stage bij FC Portsmouth. Malaria heeft echter de plannen van de Nigeriaan gedwarsboomd.

Célestine Babayaro heeft malario opgedaan bij een bezoek aan zijn thuisland. Momenteel wordt hij in een Londens ziekenhuis aan het virus behandeld. De ziekte is een zware domper voor Babayaro want hij was net bezig aan de stageperiode bij FC Portsmouth.
 
"Célestine voelde zich vorige week al niet lekker. Hij maakte tijdens zijn periode hier voorlopig wel een goede indruk op mij. Het is nu afwachten hoe hij er bovenop zal komen. Ik wens hem alvast een spoedig herstel", aldus Portsmouth-manager Harry Redknapp.
 
Célestine Babayaro was tijdens zijn periode bij Anderlecht één van de grootste talenten van Nigeria. De 29-jarige verdediger kwam evenwel de laatste drie jaar om verschillende redenen negatief in het nieuws. Babayaro speelde in zijn carrière ook nog voor Chelsea FC en Newcastle United. Hij speelde ook één wedstrijd voor LA Galaxy.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties