UPDATE: Keegan verlaat Newcastle

Philippe Crols
| 7 reacties
UPDATE: Keegan verlaat Newcastle
Foto: © SC

Kevin Keegan leek in de loop van dinsdag het voor bekeken te zullen houden bij Newcastle. De manager zou volgens de Daily Mail zijn conclusies getrokken hebben. Dat lijkt evenwel niet waar te zijn.

Met vier punten op negen is Newcastle niet echt slecht aan het nieuwe seizoen begonnen. Toch heeft Keegan problemen bij zijn huidige werkgever.

Zo is de manager er absoluut niet over te spreken dat Newcastle haast niets meer uitrichtte op de transfermarkt. Enkel Xisco kwam op het einde van de transferperiode de Magpies versterken.

Keegan zou volgens de Daily Mail een serieuze discussie hebben gehad met clubeigenaar Mike Ashley. Vervolgens zou hij opgestapt zijn. Dat is nog wel niet bevestigd.

Keegan zelf vertelde dat hij inderdaad een stevige discussie had met Ashley. "Ik heb een waarschuwing gekregen, maar ik ben niet ontslagen."

UPDATE: Rond 17u bereikte de BBC het bericht dat de wegen van Keegan en Newcastle wel degelijk scheiden. De manager had nog een lopende overeenkomst voor de komende drie jaar. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties