Utrecht legt ontslagen 'dief' Wormgoor onder contract

De Nijs Michael
| 0 reacties
Utrecht legt ontslagen 'dief' Wormgoor onder contract

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vito Wormgoor heeft opnieuw onderdak gevonden. Een week nadat de verdediger zijn ontslag kreeg bij Ajax heeft reeksgenoot FC Utrecht hem onder contract gelegd. De Domstedelingen kapen Wormgoor zo weg onder de neus van Groningen, NEC en Twente.

Wormgoor stond tot vorige week onder contract bij Ajax. De verdediger werd in Amsterdam echter op straat gezet nadat hij 150 euro had genomen uit de sportzak van ploegmakker Edgar Munacharyan. De laatst genoemde had wel nog een gokschuld open staan bij Wormgoor, maar dat mocht niet baten. Ajax was onverbiddelijk en gaf Wormgoor zijn C4.

Bij Utrecht ziet men Wormgoor als een echte versterking, ook al was hij vorige week dus betrokken in een minder fraai incident. "We hebben er over gesproken. Als je de achtergronden kent, staat niets Wormgoor in de weg om voor ons te komen spelen", legt technisch directeur Buter uit. Wormgoor werd overigens aangetrokken na het sluiten van de transfermarkt, maar dat is geen probleem aangezien de verdediger transfervrij was.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties