Morientes bezig aan laatste seizoen in Valencia

Mathias Dumarey
| 2 reacties
Morientes bezig aan laatste seizoen in Valencia

Fernando Morientes, inmiddels 32 jaar, heeft aangekondigd dat hij bezig is aan zijn laatste jaar bij FC Valencia. Zijn contract loopt af in het Estadio Mestalla en hij ziet er weinig kansen op meer speelminuten.

Fernando Morientes heeft naar eigen zeggen geen problemen met zijn situatie als bankzitter. "Ik accepteer de gang van zaken. Ik zal zeker geen problemen veroorzaken. Ik heb dat trouwens nooit gedaan. Ik moet genoegen nemen met een rol als reserve en zorgen dat ik klaar ben als ik moet spelen. David Villa en David Silva zijn gewoon de beste aanvallers in Spanje", liet de ex-international weten op een persconferentie.

Morientes kon deze zomer nog een mooi einde aan zijn carrière breien door in te gaan op een aanbieding van de Turkse topploeg Galatasaray. "Een vertrek is nooit echt aan de orde geweest. Het was wel een mooi bod, ook voor de club. Beide teams hadden zelfs al een akkoord, maar helaas kon Galatasaray de gevraagde bankgaranties niet voorleggen. Dan houdt het op", besluit Morientes die 47 keer voor Spanje speelde en bij teams als Liverpool, Real Madrid, Albace Balompie, Real Zaragoza en AS Monaco speelde.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties