'Arsenal niet geïnteresseerd in Appiah'

Mathias Dumarey
| 0 reacties
'Arsenal niet geïnteresseerd in Appiah'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het nieuws dat Arsenal interesse zou hebben in Stephen Appiah is vandaag door manager Arsène Wenger met klem ontkend op de website van 'The Gunners'. "Wij zijn niet geïnteresseerd in Appiah", staat er letterlijk te lezen.

Stephen Appiah, momenteel zonder club, is de afgelopen tijd met meerdere clubs in verband gebracht. Arsenal was daar één van. Vandaag liet de Londense club weten niet geïnteresseerd te zijn in de diensten van de Ghanese middenvelder.

De 27-jarige Appiah stond onder contract bij Fenerbahçe SK, maar dat contract liet hij ontbinden. De middenvelder speelde vorig seizoen nauwelijks door een hardnekkige knieblessure. Fenerbahçe besloot om de Ghanees ook van de spelerslijst te halen zodat het met de Chileen Claudio Maldonado een extra buitenlandse speler kon aanwerven.

Naar verluidt zou West Ham United wel interesse hebben in de 54-voudig international. Hij wordt overigens ook met het Italiaanse FC Genoa in verband gebracht. Appiah speelde in het verleden al in de Serie A toen hij onder contract stond bij teams als Brescia Calcio en Juventus Turijn.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties