Klinsmann ontneemt Podolski alle moed

Nico Wieme
| 2 reacties
Klinsmann ontneemt Podolski alle moed
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het klikt niet tussen Lukas Podolski en Jürgen Klinsmann. De beloftevolle international geraakt maar niet van de bank en veel hoop op speelgelegenheid voor de nabije toekomst is er niet. Klinsmann viel donderdag zijn spits ook nog eens verbaal aan.

Jürgen Klinsmann heeft ongemeen hard uitgehaald naar zijn spits Lukas Podolski. Nadat manager Uli Hoeneß ‘Poldi’ vorige week al de mantel uitveegde, was het deze keer de beurt aan de trainer, die zijn speler tot nu toe steeds beschermd heeft.
 
“Lukas is zoals altijd de uitdager van mijn twee stamspelers (Luca Toni en Miroslav Klose, nvdr.). Hij moet maar eens tonen dat hij beter is”, aldus de ex-bondscoach op de persconferentie voorafgaand aan de wedstrijd tegen 1. FC Köln.
 
De woorden die daarna weerklonken, moeten Podolski als een donderslag bij heldere hemel getroffen hebben. “Dat kan een proces van lange duur worden, meerdere maanden of zelfs jaren. Lukas moet maar doorbijten.”
 
Klinsmann is echter niet van plan om zijn aanvaller komende winter zomaar te laten vertrekken. Real Madrid en Manchester City toonden al belangstelling voor de international die op de Bayernbank verkommert. “We zijn vereerd als andere clubs met respect over onze spelers praten. Of ze die ook kunnen aantrekken, is echter een andere vraag.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties