Vertonghen schakelde Tuncay tijdje uit

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Vertonghen schakelde Tuncay tijdje uit

FC Middlesbrough en de nationale ploeg van Turkije zullen het de komende anderhalve maand moeten stellen zonder aanvaller Tuncay Sanli. De international raakte vorige woensdag geblesseerd in het WK-kwalificatieduel tegen België.

Vandaag meldde Middlesbrough dat Tuncay Sanli voor anderhalve maand buiten strijd is met een knieblessure. De spits liep die vorige week op in de wedstrijd tegen onze Rode Duivels na een pittige overtreding van Jan Vertonghen. Na dertien minuten moest de aartsgevaarlijke Tuncay al het veld verlaten in Istanbul.

"Het is een tegenvaller voor Tuncay, maar zeker ook voor ons. We hebben wel voldoende alternatieven in onze selectie en nu zullen andere spelers dus hun kans krijgen", meldt Middlesbrough-manager Gareth Southgate op de website van de club. Even werd gevreesd dat de Turk vier maanden langs de kant zou moeten blijven, maar nu wordt de wedstrijd tegen Manchester City eind oktober het streefdoel.

De 26-jarige Tuncay is nu aan zijn tweede seizoen begonnen bij Middlesbrough. Hij nam een voortvarende start door de winnende treffer te scoren tegen Stoke City. Ook tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd in Armenië was hij goed voor een goal.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties