Barnes wordt de nieuwe selectieheer in Jamaica

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Barnes wordt de nieuwe selectieheer in Jamaica

Jamaica heeft een opvolger gevonden voor de ontslagen Braziliaan René Simoes. John Barnes wordt de nieuwe selectieheer van het Caraïbische eiland. De taken van Barnes starten op 1 november.

René Simoes moest ophoepelen omwille van de zwakke resultaten van Jamaica in de WK-voorronde. Het land dat er nog bij was op de WK-eindronde in 1998 in Frankrijk is nu al zo goed als uitgeschakeld. Na de voorbije drie wedstrijden besloot de Jamaicaanse voetbalbond het driejarig contract van Simoes al vroegtijdig te ontbinden.

John Barnes is in jaren geen oefenmeester meer geweest. Hij zat voor het laatst op het trainersbankje in 2000 als trainer van Celtic Glasgow. De voormalige middenvelder van FC Liverpool moest daar snel zijn biezen pakken nadat er crisisoverleg was bij de aandeelhouders.

Barnes moet nu Jamaica coachen tijdens de volgende drie en wellicht ook laatste drie WK-kwalificatiewedstrijden tegen Mexico, Honduras en Canada. Alleen als alle drie die duels gewonnen worden, is er nog een kans dat de eilandbewoners doorstoten naar de finaleronde in de Concacaf-zone.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties