Tanghe: "Ik wacht nog op een voorstel van Antwerp"

Tanghe: "Ik wacht nog op een voorstel van Antwerp"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jochem Tanghe ondertekende dinsdag een contract bij SK Londerzeel. De 21-jarige doelman geeft in de Gazet van Antwerpen het relaas van de laatste maanden uit zijn carrière.

“Eigenlijk wacht ik nog steeds op een voorstel van Antwerp”, opent Tanghe met een knipoog. “Eind juni beloofden ze mij over mijn toekomst te praten. Ze gaven de indruk mijn contract te willen verlengen, maar al die tijd is het windstil gebleven. Eens de maand juli verstreken was, besefte ik dat ik snel moest handelen. Niet dat ik ooit panikeerde, maar het was niet fijn mijn vrienden te zien spelen terwijl ik werkloos moest toekijken.”
 
“Voor mij is het dan ook een opluchting dat ik nu bij Londerzeel aan de slag kan”, gaat de keeper verder. “Ik maak er geen probleem van dat ik een stapje achteruit zet. We kwamen heel snel tot een overeenkomst. Afgelopen maanden had ik met veel ploegen contact, maar die gesprekken leverden niets concreets op. Londerzeel daarentegen toonde veel interesse in mij. De club stelde een driejarenplan op, stak heel wat energie in de vernieuwing van de accommodatie en wil zo snel mogelijk terug naar derde klasse. Volgens mij is dit een realistische doelstelling.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

3e amateurliga B

Nieuwste reacties