Duffel wint eens niet, Ternat haalt fors uit

In vierde klasse B kon FC Duffel voor het eerst dit seizoen niet winnen. KSKL Ternat haalde fors uit terwijl Tubantia Borgerhout zijn eerste driepunter van het seizoen pakte.

FC Duffel blijft leider na een 1-1 gelijkspel tegen Opstal. Aan de rust leek het alsof de Antwerpse ploeg op weg was naar zijn zesde overwinning op rij, maar Opstal maakte in de tweede helft gelijk. Ternat had de buit al binnen aan de rust, want het leidde toen al met 5-0. Dilbeek Sport kon in de tweede helft wel tegen scoren, maar daar bleef het bij. Tubantia wist met 1-2 op het veld van SK Londerzeel te winnen en boekte zijn eerste zege van het seizoen.

Opwijk leidde met de rust met 1-0 tegen Grimbergen, maar die wisten in de tweede helft nog twee maal te scoren zonder een doelpunt te incasseren. Bornem haalde het dan weer zuinig van Eendracht Zele: 1-0. Berchem Sport – Verbroedering Meldert eindigde zoals de wedstrijd was begonnen.