Woluwe reikt Chapelle opnieuw de hand

Rombaux Gunther
| 0 reacties
Woluwe reikt Chapelle opnieuw de hand

WS Woluwe heeft de onlangs ontslagen succestrainer Charly Chapelle opnieuw in de armen gesloten. Welke functie hij binnen de club krijgt is echter nog niet duidelijk.

WS Woluwe kent geen al te beste seizoensstart, de club is momenteel drager van de rode lantaarn en is reeds aan zijn derde trainer toe tijdens het nieuwe seizoen. Na een magere één op negen werd onlangs succestrainer Charly Chapelle aan de deur gezet en vervangen door Casimir Jagiello. Ook Jagiello kon op zijn beurt het tij niet doen keren en werd reeds na twee wedstrijden afgelopen maandag bedankt voor bewezen diensten. Hierop werd de assistent trainer Philippe Droeven gepromoveerd tot hoofdtrainer.

Intussen heeft de club blijkbaar al spijt van zijn onlangs genomen beslissing om Chapelle de deur te wijzen, want wat reeds enkele dagen de ronde deed als een gerucht bleek echter waarheid te zijn. Charly Chapelle is terug in het Fallonstadion. Na een goed gesprek met de voorzitter en een bestuurslid werden de plooien glad gestreken. Welke rol hij zal vervullen is echter nog niet duidelijk. Wel staat al vast dat Chapelle deze middag tijdens de derby tegen Diegem Sport zal plaatsnemen op de bank.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga A

Nieuwste reacties