Aragones denkt nog lang niet aan opstappen

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Aragones denkt nog lang niet aan opstappen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Turkse topclub Fenerbahçe SK blijft in zwaar weer verkeren. Dit weekend werd de club uit Istanbul die in de middenmoot stond alweer verslagen. Dit keer was Kayserispor in het Sükrü Saraçoglu Stadion te sterk.

Luis Aragones, de trainer van Fenerbahçe, denkt geenszins aan opstappen. Nochtans is de druk op zijn positie ondertussen flink toegenomen. Fenerbahçe verloor nu al vier van de zes competitiewedstrijden en volgt al op tien punten van de leider Trabzonspor. De volgende wedstrijd tegen Kocaelispor dreigt nu al de match van de waarheid te worden voor Aragones.

"Het is absoluut niet goed om met 4-1 te verliezen, maar ik ben niet naar hier gekomen om na twee maanden alweer de handdoek te gooien. Ik ben hier om datgene te doen waar ik goed in ben en dat is trainer zijn. Ik denk niet aan opstappen", aldus de Spanjaard in de Turkse pers.

Ook bij aartsrivaal Galatasaray loopt het momenteel niet lekker. De club op het Europese deel van Istanbul verloor dit weekend van Bursaspor, één van de revelaties dit seizoen in Turkije. Galatasaray heeft maar vijf punten voorsprong op Fenerbahçe.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Süper Lig

Nieuwste reacties