Belgische fan gelooft weer in Duivels

Nico Wieme
| 7 reacties
Belgische fan gelooft weer in Duivels
Foto: © SC

België speelt zaterdag thuis tegen Armenië. De vrees voor een leeg Koning Boudewijnstadion lijkt ongegrond. De Belgische supporters lopen weer warm voor hun nationale ploeg.

Na de hoopgevende resultaten tegen Estland (3-2-winst) en Turkije (1-1) mogen René Vandereycken en zijn Rode Duivels zich opmaken voor een nieuw tweeluik. Komende zaterdag ontvangt België in eigen huis Armenië. Een wedstrijd die moet gewonnen worden.
 
De Belgische Voetbalbond (KBVB) had aanvankelijk de wens geuit om die wedstrijd in een kleiner stadion te spelen omdat men vreesde dat er nauwelijks volk zou zijn in het grote Koning Boudewijnstadion. Daar lijkt echter geen sprake van te zijn. De KBVB bracht al 18.000 tickets aan de man.
 
“Dat cijfer is mede te danken aan de actie rond jeugdteams, die de bond lanceerde”, aldus Nicolas Cornu, perschef van de bond in Het Laatste Nieuws. “Op dit moment komen al 4.000 jongeren via deze actie naar de match.”
 
Volgende woensdag maakt België zich op voor de komst van Spanje. Het ziet ernaar uit dat dit zal gebeuren voor een vol Boudewijnstadion. Dinsdag waren er voor Belgische supporters nog 800 kaartjes over. De Spanjaarden mogen er nog 2.400 aan de man brengen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties