Brann Bergen ziet succescoach afhaken

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Brann Bergen ziet succescoach afhaken

Brann Bergen, vorig jaar nog de boeman van Club Brugge in de UEFA-beker, moet de resterende drie wedstrijden in de UEFA-beker afwerken zonder coach. Mons Ivar Mjelde bood namelijk zijn ontslag aan na de teleurstellende resultaten.

Het bestuur en de spelersgroep van de regerende Noorse landskampioen gingen akkoord met het ontslag van Mons Ivar Mjelde. De club staat momenteel op een plaats in de middenmoot in de Noorse Tippeligaen en het lijkt er op dat er volgend seizoen geen Europees voetbal zal gespeeld worden in Bergen.

Mjelde is nochtans de succescoach van de Noorse club. Voor het eerst in 43 jaar kon Brann nog eens de Noorse landstitel binnenrijven. Er kwam echter geen vervolg aan het succesverhaal. In de Champions League-voorronde was het Franse Olympique Marseille over twee wedstrijden te sterk en in de eerste ronde van de UEFA-beker vorige week werden de Noren uitgeschakeld door Deportivo La Coruña na het nemen van strafschoppen. De druppel die de emmer deed overlopen was de competitiewedstrijd vorige week tegen FK Molde toen die club met tien man nog een 2-0-achterstand ongedaan kon maken en zelfs met 3-2 won.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Eliteserien

Nieuwste reacties