Mechelse ziekenboeg zit overvol

De Nijs Michael
| 1 reacties
Mechelse ziekenboeg zit overvol

Volg KV Mechelen nu via WhatsApp!

Nagenoeg elke club moest dit seizoen al afrekenen met blessureleed, maar KV Mechelen heeft het de laatste tijd echt niet getroffen. De artsen van de club hebben hun handen momenteel meer dan vol, al is er wel goed nieuws van middenvelder Gorius.

Kristof Imschoot en Jean-Paul Kielo Lezi verschenen maandag niet op training, beiden zijn ziek. Ook van Maxime Biset was er geen spoor, hij ondervond nog wat hinder aan de rug en bleef uit voorzorg aan de kant. Abdul Iddi, David Grondin en Xavier Chen kampen dan weer met blessures aan de hamstrings, voor de laatste twee komt de match tegen Westerlo sowieso te vroeg.

Ook doelman Renard zal die match, zoals eerder gemeld, niet halen. De sluitpost moet het waarschijnlijk nog een tweetal weken rustig aan doen, al kon hij tegen de verwachtingen in wel al voorzichtig meetrainen. Van spelen is de komende dagen evenwel geen sprake. Het enige goede nieuws kwam van Julien Gorius, hij kon probleemloos meetrainen en maakt wellicht deel uit van de selectie tegen Westerlo. Tot slot is er ook een tester aangekomen Achter de Kazerne, het gaat om een aanvaller uit Burkina Faso.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties