Phil Neville: 'We behandelden Fellaini niet netjes'

Philippe Crols
| 0 reacties
Phil Neville: 'We behandelden Fellaini niet netjes'
Foto: © SC

Marouane Fellaini scoorde afgelopen weekend een doelpunt tegen Manchester United. Hij bezorgde Everton zo ook een puntje. Bij de Engelse club heeft Phil Neville toegegeven dat de Rode Duivel niet al te best werd ontvangen bij de club.

"Marouane heeft nu twee maal gescoord in de laatste drie wedstrijden en tegen Arsenal was hij ook sterk. Hij verdient waardering", noteerde Het Nieuwsblad.

De eerste weken van Fellaini bij Everton zullen volgens Neville niet meteen de leukste uit de middenvelder zijn carrière geweest zijn. "De club betaalde twintig miljoen euro voor hem. Hij kwam op een moment dat de ploeg niet draaide en iedereen verwachtte dat hij onmiddellijk het verschil zou maken. Toen dat niet gebeurde hebben we hem aan zijn lot overgelaten", bekent de broer van Garry Neville.

Nu lijken de spelers bijgedraaid. "We mogen niet vergeten dat hij uit de Belgische competitie komt. Dan is de stap naar Engeland wel heel groot. Toch zie je dat hij hier een sterkhouder kan worden. Hij is nog heel jong, maar we moeten hem helpen en niet meer aan zijn lot overlaten", besluit Neville.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties