Bakircioglü is ongelukkig en wil vertrekken bij Ajax

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Bakircioglü is ongelukkig en wil vertrekken bij Ajax

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kennedy Bakircioglü is niet gelukkig meer bij Ajax Amsterdam en wil dan ook graag vertrekken tijdens de winterstop. Reden is zijn niet-selectie bij Ajax voor de wedstrijd tegen FC Twente dit weekend terwijl er een aantal geblesseerden zijn.

Door de blessures van Luis Suarez en Dennis Rommedahl kwam de Zweedse middenvelder Kennedy Bakircioglü in beeld om te spelen tegen FC Twente, zijn ex-team. Ajax-trainer Marco Van Basten opteerde echter om de jonge Javier Martina op te nemen in zijn wedstrijdselectie. Bakircioglü kan er niet om lachen.

"Het is niet gemakkelijk, maar ik zal het moeten aanvaarden. Ik ben niet naar Amsterdam gekomen om op de bank of op de tribune te zitten. We moeten zoeken naar een oplossing. Ik hoop straks in de wintertransferperiode te kunnen vertrekken, want dit heeft echt geen zin meer", zegt een ontmoedigde Bakircioglü op de zender AT5.

Bakircioglü maakte vorig jaar de overstap van Twente naar Ajax maar kon niet doorbreken. De 27-jarige speler kwam aan achttien competitiewedstrijden, waarvan zes keer als invaller. Hij wist al drie keer te scoren voor de hoofdstedelingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties