Sollied: 'Waarom zou Heerenveen me ontslaan?'

Nico Wieme
| 0 reacties
Sollied: 'Waarom zou Heerenveen me ontslaan?'

Trond Sollied beleeft momenteel geen prettige tijden bij SC Heerenveen. De Noor verloor afgelopen weekend met 6-0 tegen FC Twente en staat onder enorme druk. Over een mogelijk ontslag maakt Sollied zich vooralsnog geen zorgen.

Dinsdag beheerste het mogelijke ontslag van Trond Sollied het medialandschap. Het bestuur van Heerenveen bevestigde echter het vertrouwen in de Noorse oefencoach. De ex-trainer van o.a. Club Brugge en AA Gent zou niet weten waarom het bestuur hem zou moeten ontslaan.
 
SC Heerenveen kent niet meteen zijn beste seizoen. Na de 5-1-optater tegen VfL Wolfsburg is Europees overwinteren verder af dan verhoopt. In de competitie staan de Friezen op een anonieme negende stek.
 
“Ik weet niet goed wat ik moet zeggen”, reageert Sollied in de Nederlandse pers op de geruchten over een ontslag. “Ik heb niets gehoord van de directie. Wij spreken elkaar elke week. Daarbij heb ik nog nooit het signaal opgevangen dat de club ontevreden zou zijn.”
 
Voor Sollied is het duidelijk waar het schoentje knelt bij zijn team. “Ik ben realist. De resultaten zijn te wisselvallig. Net als de directie en de supporters wil ik ook graag winnen. We weten precies waar het mis gaat. Blessures en schorsingen. We hebben nog niet met de beoogde formatie kunnen spelen.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties