Ishiaku maakt zijn rentree bij 1.FC Köln

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ishiaku maakt zijn rentree bij 1.FC Köln

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Manasseh Ishiaku is klaar om zijn rentree te maken in de 1.Bundesliga. De aanvaller ruilde afgelopen zomer het gedegradeerde MSV Duisburg voor promovendus 1.FC Köln. Hij is helemaal hersteld van een zware enkelblessure.

Morgenavond speelt 1.FC Köln een competitiewedstrijd tegen Hertha BSC Berlijn. Manasseh Ishiaku is er weer helemaal klaar voor. Hij speelde nog geen minuut voor zijn nieuwe werkgever door een zware enkelblessure. "Niemand kon me zeggen wanneer ik weer zou kunnen voetballen", zegt de Nigeriaan in de krant Het Nieuwsblad.

"Het was hard, keihard. Ik heb even gevreesd voor het einde van mijn carrière. Ik dacht dat ik nooit meer zou kunnen spelen. Andere spelers kwamen na een gelijkaardige blessure snel terug maar bij mij bleef het maar duren. Het was alsof ik voortdurend tegen een muur liep. Gelukkig kan ik nu weer vooruit kijken", gaat de ex-spits van Club Brugge en AA La Louvière verder.

"Morgen wil ik er staan tegen Hertha Berlijn. Ik kijk er al naar uit om de ploeg weer te kunnen helpen", besluit de aimabele Ishiaku.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties