Schalke ziet Höwedes zijn contract verlengen

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Schalke ziet Höwedes zijn contract verlengen

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Benedikt Höwedes heeft besloten om zijn contract bij Schalke 04 te verlengen. Hij had nog een contract voor één jaar bij 'die Königsblauen', maar hij heeft dat laten openbreken tot de zomer van 2014. Höwedes is een 20-jarige Duitse jeugdinternational.

Schalke 04 stond bij wijze van spreken te springen om het contract van Benedikt Höwedes te verlengen. In Gelsenkirchen zijn ze zeer tevreden met zijn prestaties. Hij wordt er gezien als een groot talent en manager Andreas Müller was dan ook zeer tevreden dat alle handtekeningen vandaag verzameld waren. "Het is een goede dag voor Schalke. Hij is een echte jongen van bij ons en is hier zeker nog niet uitgeleerd. We zijn blij dat hij heeft bijgetekend", staat er op de website van de club te lezen.

Höwedes zelf was ook zeer tevreden met de contractverlenging. "Ik had mezelf voorgenomen om voor de winterstop een beslissing te nemen. Opeens ging alles zo snel en ik realiseerde me dat ik hier helemaal niet weg wil. Er waren zeker ook andere geïnteresseerde clubs, maar ik wist dat ik bij Schalke moest blijven en daar ben ik heel gelukkig mee", besluit de jonge belofte.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties