Mourinho wil nog geen bondscoach worden

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Mourinho wil nog geen bondscoach worden
Foto: © SC

José Mourinho, de flamboyante coach van Inter Milaan, is nog niet van zin om in de loop van de volgende jaren ergens als bondscoach aan de slag te gaan. Hij werd nochtans al vaker geciteerd om ooit selectieheer te worden voor Portugal of Engeland.

José Mourinho gaf op Sky Sport News een verklaring waarom hij voorlopig geen bondscoach wil worden. "Ik heb eens geprobeerd om me dat leven voor te stellen. Elke dag een pak aan, naar kantoor, reizen naar stadions. Elke maand maar één wedstrijd spelen en ongeveer drie weken zonder dat er ook maar één keer getraind wordt. Daar heb ik momenteel nog te veel energie voor", aldus de Portugees.

Mourinho is momenteel trainer van Inter Milaan. De regerende Italiaanse landskampioen staat ook nu weer bovenaan de ranglijst van de Serie A. Eerste achtervolger Juventus staat al op zes punten achterstand. "Ik ben heel tevreden met hoe het nu gaat. Ik wil van Inter een betere ploeg maken. Mijn huidige elftal is bijna zoals Chelsea in het seizoen 2004/05 dat ik mijn 'victory machine' noemde. Ik heb altijd het gevoel dat we gaan winnen omdat de ploeg gewoon erg sterk is", besluit de Portugese oefenmeester die nooit om een straffe uitspraak verlegen is. Overigens liet hij ook nog weten dat hij ooit terugkeert naar de Premier League.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties