Exouzidis versiert een contract in Griekenland

De Nijs Michael
| 0 reacties
Exouzidis versiert een contract in Griekenland

Sawwas Exouzidis mag zich opnieuw profvoetballer noemen. De in Duitsland geboren Griek kreeg deze zomer geen contract meer bij RKC Waalwijk, hij raakte namelijk niet meer door de medische testen. Desondanks gaat hij toch weer aan de slag als voetballer.

Exouzidis speelde vorig seizoen 34 wedstrijden voor het Nederlandse RKC Waalwijk, maar de Griek slaagde er zelden in om de partij uit te spelen. De verdediger kreeg in de loop van de tweede helft meer dan eens last van fysieke problemen, waarna hij naar de kant moest. De medische staf kon de fysieke ongemakken van de speler niet verklaren, waarna hij medisch werd afgekeurd in Waalwijk. 

Het Griekse Iraklis FC is echter van oordeel dat de verdediger fit genoeg is om opnieuw aan profvoetbal te doen. Exouzidis tekende intussen een contract tot het einde van het seizoen bij de Griekse topklasser, zo meldt althans Omroep Brabant. Exouzidis is zo toe aan zijn derde Griekse club, eerder stond hij in Griekenland al op de loonlijst van Aris Limassol en Panionios. 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Super League

Nieuwste reacties