Twee nieuwkomers voor Mol-Wezel

Rombaux Gunther
| 1 reacties
Twee nieuwkomers voor Mol-Wezel

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Derdeklasser Mol-Wezel versterkte zijn team met twee nieuwe aanwinsten. Tevens verlengde de club het contract van Yusuf Eren terwijl Sam Aerts alsnog het seizoen volmaakt bij de derdeklasser.

Levi Van Der heyden en Ferhat Kaya komen de rangen vervoegen van derdeklasser Mol-Wezel. Van Der Heyden is een 22-jarige aanvaller die overkomt van het Nederlandse FC Eindhoven, de club van trainer Marc Brys. De tweede aanwinst, Ferhat Kaya is een 22-jarige doelman uit Leopoldsburg die zijn jeugdopleiding deels genoot bij PSV Eindhoven.

Goed nieuws kwam er ook uit de huidige kern. Zo kwam de club tot een nieuwe overeenkomst met Yusuf Eren. De 19-jarige verdediger is bezig aan een goed seizoen en ondertekende, ondanks interesse van enkele clubs uit het betaald voetbal een nieuwe verbintenis voor 2,5 seizoenen.   

Eveneens niet onbelangrijk voor de club is het nieuwe akkoord met Sam Aerts. De verdediger gaf onlangs nog te kennen dat hij de combinatie voetballen met zijn promotie op het werk niet meer kon combineren, waardoor hij zich genoodzaakt zag te stoppen met voetballen. Maar het clubbestuur vond intussen samen met de werkgever van zijn speler een oplossing. Zo krijgt deze nu de kans om het seizoen vol te maken bij de club. Bovendien is Aerts opnieuw fit bevonden na een inactiviteit van anderhalve maand.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties