Bruce: "Mido brengt veel ervaring mee"

Philippe Crols
| 1 reacties
Bruce: "Mido brengt veel ervaring mee"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ahmed 'Mido' Hossam speelt tot het einde van dit seizoen op huurbasis voor Wigan. De manager van die club, Steve Bruce, denkt dat de Egyptenaar vooral veel ervaring zal meebrengen.

De nieuwe aanwinst van Wigan is weliswaar nog maar 25 jaar oud, maar heeft al wel heel wat meegemaakt in zijn carrière. Zo stond Ahmed 'Mido' Hossam (foto) in het verleden nog op de loonlijst van onder andere AS Roma, Tottenham, Ajax en Marseille.

"Het feit dat hij bij teams als Roma en Marseille heeft gespeeld, wil wel wat zeggen. Hij heeft ervaring in de Champions League en in de UEFA Cup. Zo'n speler kunnen we best gebruiken", aldus manager Steve Bruce tegenover de BBC.

Mido zelf kijkt ook uit naar zijn tijdelijk verblijf bij Wigan. "Deze club is op dit moment de juiste oplossing voor mij. Wigan speelt mooi voetbal en de huidige positie in de competitie is geen geluk", aldus de voormalige speler van AA Gent. Wigan staat momenteel trouwens zevende in de Engelse Premier League. Dat is beter dan de achttiende plek van Middlesbrough, de club die Mido voor enkele maanden uitleent.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties