"Ik wil seks op het dak van Real Madrid"

Steurbaut Kersten
| 9 reacties
"Ik wil seks op het dak van Real Madrid"
Foto: © SC

Nives Celsius probeert zich in geen tijd op te werken tot de nieuwe ster aan het WAG-firmament. Nadat ze met haar man Dino Drpic de liefde bedreef op de middenstip van Dinamo Zagreb, heeft ze een nieuwe wens: seks op het dak van Real Madrid.

“Madrid is mijn lievelingsstad”, verklaart Nives Celsius haar keuze. “Seks op het dak van het Santiago Bernabeustadion is een grote droom van mij.”
 
Dino Dpric en zijn Super-WAG worden in eigen land wel eens de Kroatische Beckhams genoemd, maar dat zint de heetste wintertransfer van de Bundesliga (Drpic trok na zijn ontslag bij Dinamo Zagreb naar Karlsruhe, nvdr.) niet.
 
Cooler dan Beckham
 
“Dino is veel cooler en mannelijker dan Beckham”, zegt Celsius in Bild. Hij is een goede man, die geen probleem heeft om zijn emoties te tonen. Beckham is voor mij absoluut niet interessant. De Van der Vaarts daarentegen, dat vind ik wel een tof koppel.”
 
“Bij de Beckhams weet je ook dat niet alles echt is. Dino houdt van grote borsten, maar hij haat siliconen. Ik heb het geluk dat Moeder Natuur mij goed van oren en poten voorzien heeft.”
 
Narcistische Cristiano Ronaldo
 
Celsius, die haar naam Celzijus uit bewondering voor de fysicus Anders Celsius veranderde, had ook nog een tip voor Cristiano Ronaldo. “Na Dino is hij mijn favoriet, maar hij heeft het probleem dat vrouwen op mannen vallen die ons bewonderen en niet op mannen die op zichzelf verliefd zijn.” (NW)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties