Drogba doet een boekje open over Scolari

Mathias Dumarey
| 3 reacties
Drogba doet een boekje open over Scolari
Foto: © SC

Didier Drogba (foto) heeft uitgehaald naar Luiz Felipe Scolari, de onlangs ontslagen coach van Chelsea FC. Hij hekelde de confronterende aanpak van de Braziliaanse trainer die voor tweedracht zou gezorgd hebben binnen de selectie van de Londenaren.

Luiz Felipe Scolari zou een aantal spelers verantwoordelijk hebben gehouden voor de nederlagen van Chelsea. "Op het moment dat hij individuen begon te beschuldigen, begon het fout te lopen. Het is onjuist om één speler de schuld te geven voor een nederlaag als je een kern hebt van 24 spelers", aldus Didier Drogba in de Engelse pers.

Ook Drogba zelf leek het kind van de rekening te zijn geweest van Scolari. Na de 3-0-nederlaag op Manchester United werd hij door de Braziliaan uit de kern gezet. "Als het makkelijker is voor hem om van mij de zondebok te maken, prima. We speelden allemaal onder ons niveau tegen Manchester United en misschien wilde de trainer er gewoon iemand uitpikken om van hem een voorbeeld te maken", zegt Drogba nog.

De Ivoriaanse international heeft wel eerste positieve indrukken over Guus Hiddink, de trainer ad interim bij The Blues. "Hij werkt heel hard voor ons en hij is precies wat Chelsea nodig heeft. Met deze coach denk ik dat onze toekomst er goed zal uitzien", besluit Drogba. (GD)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties