Van Bommel sluit overgang naar Schalke 04 niet uit

Mathias Dumarey
| 1 reacties
Van Bommel sluit overgang naar Schalke 04 niet uit
Foto: © SC

Mark Van Bommel (foto) heeft nog altijd niet gezegd waar zijn toekomst volgend seizoen ligt. Bij Bayern München gaat men ervan uit dat hij er ook volgend jaar zal spelen, maar de Nederlander zou een transfer naar Schalke 04 wel zien zitten.

Vandaag zegt Mark Van Bommel in het Duitse sensatieblad Bild dat hij een overgang naar een ander team absoluut niet uitsluit. "Ik sta voor alles open. Zo onderhoud ik een goed contact met Fred Rutten. Bij Schalke 04 zit er een goede visie achter het spel, al drukt zich dat nog niet uit in resultaten. Hij levert goed werk net als Martin Jol bij Hamburg SV", aldus de Nederlandse middenvelder.

Mark Van Bommel heeft al langer te kennen gegeven dat het zijn feitelijke bedoeling is om een meerjarig contract af te dwingen bij Bayern München, alleen ziet het bestuur van de Rekordmeister dat niet meteen zitten. Bayern wil de Nederlander maar een contract voor één seizoen geven.

Als Van Bommel toch zou bijtekenen, moet hij afrekenen met een sterke concurrent. Volgend jaar verdedigt de Oekraïener Anatoliy Tymoschuk namelijk de kleuren van Bayern. Van Bommel is echter niet bang van de nieuwkomer. Hij noemt zichzelf zelfs twee klassen beter. (GD)
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Bundesliga

Nieuwste reacties