Wie doet Inter nog wat?

Maarten Vandenabeele
| 4 reacties
Wie doet Inter nog wat?
Foto: © SC

Een trip naar Bologna moet een koud kunstje zijn voor leider Inter. Juventus trekt naar Palermo en riskeert helemaal uit titelkoers te worden geslagen. Milan ontvangt ploeg in vorm Cagliari.

De Champions League staat voor de deur en de kans bestaat dat Inter, Juve of Roma zich al wat focussen op dinsdag of woensdag. Ook worden zeker enkele spelers gespaard met het oog op de Europese confrontaties.

De Nerazzurri treden wellicht aan zonder Stankovic en Zanetti (foto), die beiden rust krijgen. Achteraan zijn Chivu en Burdisso geschorst, waardoor Cordoba en Samuel zo goed als zeker de centrale verdediging vormen. Figo lijkt de toevoer van de spitsen te moeten verzorgen en Vieira keert terug in het team.
Mudingayi moest deze week de training verlaten met een blessuure, maar zou toch fit raken. Mihajlovic, die de Inter-huishouding door en door kent, rekent vooral op zijn enige spits Di Vaio.

Bij Juventus start Trezeguet, behoudens ongelukken, zeker aan de wedstrijd. Ook Chiellini maakt zijn wederoptreden. Vermoedelijk mag ook Iaquinta beginnen en kan Giovinco de linkerflank van Nedved bestrijken, als de Tsjech wordt gespaard.
Palermo won al vijf opeenvolgende thuiswedstrijden en hoopt op een begenadigde dag van Miccoli, die zijn ex-ploeg wat graag een hak wil zetten. Ook Nocerino en Balzaretti, beiden ex-Juve, willen graag het ongelijk van de Bianconeri bewijzen.

Milan ontvangt Cagliari. Voor Kakà komt de wedstrijd nog te vroeg, zodat Ronaldinho opnieuw mag starten. Pato, die niet werd geriskeerd in de wedstrijd tegen Bremen, is klaar voor de strijd.
Allegri heeft geen selectieproblemen. De ploeg in vorm krijgt stilaan Europese plaatsen in het vizier en wil de positieve lijn doortrekken in Milaan, nadat eerder Juve al in eigen huis werd geklopt.

AS Roma kan zich geen misstap veroorloven bij de komst van Siena. De Romeinen azen op een plaats in de topvier en winst is dus noodzakelijk. Perrotta en De Rossi kunnen rusten in het vooruitzicht van de wedstrijd tegen Arsenal, want beide middenvelders zijn geschorst. Vucinic krijgt wellicht rust.

Als Genoa ook zijn uitwedstrijden kan winnen, zit een mooie eindklassering er zeker in. Bij het zwalpende Napoli opteert Gasperini voor Palladino, Milito en Sculli voorin. Juric (foto) is geblesseerd, wat de kansen op een basisstek voor Vanden Borre wat vergroot.
Napoli trok, na de negatieve spiraal van de jongste wedstrijden, op afzondering. Nieuwkomer Datolo mag starten op de linksmiddenpositie. Voorin geen Zalayeta: de Panter is out met een blessure, waardoor Lavezzi en Denis zeker voorin starten. (GD)

De andere wedstrijden van de 25e speeldag:

Catania - Reggina
Fiorentina - Chievo
Lecce - Lazio
Sampdoria - Atalanta
Torino - Udinese
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties